Team de Visscher

Gastvrij

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij team de Visscher. Graag houden wij de deur open en heten U van harte welkom in onze Taverene. Wij zorgen dat U en Uw gezelschap een fanatastische dag beleefd. Van een compleet dagje uit tot aan koffie met een verse punt appelgebak, het kan allemaal bij onze Taverne. Kijk ons aanbod bij het menu arrangementen.

Kwaliteit

Taverne de Visscher bevindt zich op een unieke toplocatie.Wij werken met dagverse ingredienten van hoge kwaliteit en hanteren een mooie prijs-kwaliteit verhouding.Zie onze smaakvolle gerechten op het menu menukaart.

Service

Ons team is op elkaar ingespeeld en service gericht. Wij kunnen snel en stipt bedienen. Ook grotere partijen is voor ons geen probleem en kunnen dit tot in detail met U afstemmen. Heeft U onze gastvrouw in Markerklederdracht al gezien? Als extra service kunt U vrijblijvend ons Markerkijkhuisje bezoeken. Ontdek wat er te doen is op Marken op het menu activiteiten.

Innovatief

Naast de vaste kaart verassen we onze gasten met een wisselend 3-gangen menu, voor een scherpe prijs. Wij werken¬† graag met verschillende menu’s afhankelijk van het seizoen, zoals onze brunches en pannenkoeken.