Dagje Volendam-Marken

TOV lunch bij de Taverne

Een geheel verzorgde dag met verschillende attracties in Volendam en op Marken. Breng een bezoek aan Woltjes Bakkery en ontvang een warme wafel. Een foto in traditioneel Volendammer kostuum mag natuurlijk niet ontbreken. Vaar met een van de luxe boten van de Markenexpress en kom genieten van een heerlijke lunch bij Taverne de Visscher.

Deze lunch bestaat uit een huisgemaakte tomatenbasilicumsoep, vloerbrood met Old Amsterdam en een bourgondische kroket op zelfafgebakken boerenbrood.

Volendam-Marken in 1 dag

Begin deze gezellig dag in ons restaurant direct aan de Volendamse haven. Zij heten jullie van harte welkom en serveren voor iedereen een kopje koffie of thee met gebak. Vaar met de Volendam-Markenexpress naar het voormalig eiland Marken en ga hier op verkenningstocht langs de meest mooie plekjes van Marken. Aansluitend staat er een heerlijke lunch voor U klaar bij Taverne de Visscher. Na de luxe lunch vaart U weer terug naar mooi Volendam om op de foto te gaan in traditioneel Volendammer klederdracht. Sluit de dag af met een verrassende puzzeltocht het Geheim van Volendam.

Deze lunch bestaat uit een huisgemaakte tomatenbasilicumsoep, diverse belegde broodjes met zalm, carpaccio en Old Amsterdam.

Wine & Dine

Gezellig een dagje Volendam gehad en daarna heerlijk dineren op Marken. U kunt zelf kiezen wanneer aan boord te gaan voor de overtocht naar Marken. U wordt voorzien van een bakje koffie of thee en de beste appelgebak. Op Marken kunt u bij Taverne de Visscher een keuze maken uit een vlees- of visgerecht. Om 17:00 uur vertrekt de laatste boot richting Volendam waar u kunt genieten van een lekker glaasje wijn op ons zonnedek.

Diner keuze uit: fish and chips, gebakken vis met seizoensalade, friet en verschillende sauzen of Gegrilde kippenborst met kerrysaus, seizoensalade en friet.